duminică, 5 septembrie 2010

Luna plina si imagini prelucrate hiperbolic

Orasul Focsani vazut de la Dalhauti - august 2010.





7 comentarii:

  1. Prima e cea mai buna, la 2 nu stiu cum ai obtinut cerul ala asa albastru tinand cont ca e noapte, 3 e putin fortata dar nu chiar asa ca 2. Deci 1 mi se pare cea mai reusita.

    Lucian

    RăspundețiȘtergere
  2. din punctul meu de vedere, de amator si iubitor de arta, si urmatoarele fotografii sunt super, prin felul in care le-ai editat ai reusit sa scoti in evidenta razele lunii care vegheaza urias peste oras. iar norii sunt parca pictati :) plac mult mult :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am zis ca sunt urate, arata chiar foarte bine, doar ca nu mai corespund cu realitatea, luna a devenit de fapt un soare care "lumineaza" o mare pata neagra. 1 imi da si senzatia de profunzime datorita liniei orizontului in care se pierde orasul, 2 si 3 sunt plate. Si indreapta-le ca sunt inclinate spre stanga. ;)

    Lucian

    RăspundețiȘtergere
  4. Ba ai zis ca sunt urate - a vazut toata lumea :))
    Hai ca ne uitam maine chiar pe originale sa vedem ce si cum.
    Oricum multumesc de comentarii, mai am de invatat pana sa ajung maestru Jedi al fotografiei sau macar conte Jedi cum sunt unii :p

    RăspundețiȘtergere
  5. da, am vazut cu totii ;)) glumesc eu, dar imi place really cerul mai ales in a doua foto, ma regasesc eu mai mult, parca au picat stelele de pe cer, lasandu-l luminat de ziua - un cer suprarealist.
    iar la rangul de conti ravnim multi ;)) oricum, am vazut ca avem ce invata si de la pixelii torturati :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar nu am zis ca sunt urate, in 3 cerul pare a fi desprins din Matrix, un cer apocaliptic.... ;) Exprim si eu niste pareri proprii, multumesc atjokey pentru apreciere. Astept comentarii (mai ales cele critice) la fotografiile de pe blogul meu, ce place, ce deranjaza....
    Incepe sa imi placa tot mai mult a 3-a.

    Lucian

    RăspundețiȘtergere
  7. Bineinteles ca nu ai zis, Paul cred ca stie mai bine ;)) eu nu am vazut nimic..:) Critici nu stiu sa las din cate ati observat si nici nu ma lasa inima sa critic pentru ca eu urmaresc doar ce imi place, asa ca nu critic ce imi place...cred ;))

    RăspundețiȘtergere